ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:09:19μ.μ.
Στη φωτο στιγμιότυπο από συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με κατοίκους της περιοχής Στη φωτο στιγμιότυπο από συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με κατοίκους της περιοχής
30
Μαρτίου

Πράσινο φως από την Περιφέρεια Αττικής για ένταξη στο σχέδιο της περιοχής Κάτω Σωρός – Μαρμαράδικα Δήμου Αμαρουσίου

Κατηγορία Ελλάδα

Πράσινο φως από την Περιφέρεια Αττικής για την οριστική ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής Κάτω Σωρός – Μαρμαράδικα του Δήμου Αμαρουσίου.

Με απόφαση του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου σε θέματα χωρικού σχεδιασμού, Παναγιώτη Πατσιαβού, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 23/03/2017 (ΑΔΑ:67ΜΝ7Λ7-ΥΡΖ), κυρώθηκε η  Μεμονωμένη Πράξη Εφαρμογής στο οικοδομικό τετράγωνο 1097 και ταυτόχρονα απορρίφθηκε η σχετική ένσταση που είχε υποβληθεί από ιδιωτική εταιρία.


Η απόφαση σηματοδοτεί το τέλος μιας πολεοδομικής εκκρεμότητας που ταλανίζει επί δεκαετίες τους ιδιοκτήτες της περιοχής, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος. Η Περιφερειακή Αρχή, επισήμανε, είχε εξαρχής δεσμευτεί για την ολοκλήρωση των επιβαλλόμενων, εκ του νόμου, διαδικασιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

 

Η κύρωση της πράξης εφαρμογής αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης αυτής, απελευθερώνει τους Μαρουσιώτες ώστε να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους, ενώ ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή έργων υποδομών που θα αναβαθμίσουν την περιοχή.

Διαβάστηκε 214 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»