Εκτύπωση αυτής της σελίδας
03
Απριλίου

Πρόσκληση για διαδικασία διαπραγμάτευσης της μεταφοράς μαθητών Π.Ε. Αχαΐας

Κατηγορία Ελλάδα

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου και ώρα 2.30 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής).

Μεταξύ των θεμάτων, είναι η διαπραγμάτευση νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερυμάνθου Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και ιδιώτη μεταφορέα και του Δήμου Πατρέων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. επιβατικό (ταξί), μέχρι ολοκλήρωσης του διεθνή τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 και 2015-2016 και πάντως όχι πέραν της λήξης του τρέχοντος σχολικού έτους 2014-2015.


Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr , καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.


Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στην παραπάνω διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.

Διαβάστηκε 151 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)