ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 24 Οκτωμβρίου 2020 - 2:44:59μ.μ.

banner468x60

10
Αυγούστου

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται τα Τελωνεία όλης της χώρας, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικής ουσίας σε αυτοκίνητο, προερχόμενο από την Τουρκία, που επιχειρούσε να μπει στην Ελλάδα από το Τελωνείο Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, επιμελώς κρυμμένα, τριάντα τρία δέματα με πλαστικό περιτύλιγμα.

 

Απεστάλησαν στη Χημική Υπηρεσία Μυτιλήνης, η οποία απεφάνθη ότι πρόκειται για ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους δέκα έξι χιλιάδων και οκτακοσίων εξήντα ενός (16.861,3) γραμμαρίων.


Ο οδηγός του οχήματος, ελληνικής υπηκοότητας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, για παράβαση του Ν. 4139/2013 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις».


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο έμπορος ναρκωτικών που προερχόταν από το Αϊβαλί της Τουρκίας βιαζόταν να φύγει από το Τελωνείο, ώστε να μπει στο πλοίο της γραμμής και να ταξιδέψει προς τον Πειραιά. Όπως αναφέρει το lesvosnews, είναι το δεύτερο μεγάλο κρούσμα εμπορίου ναρκωτικών με πέρασμα από το Αϊβαλί προς Μυτιλήνη.

 

Πριν από λίγες ημέρες, οι Τουρκικές Αρχές είχαν συλλάβει ακόμα έναν Έλληνα, ο οποίος προσπάθησε να περάσει με το πλοιάριο της γραμμής 50 κιλά «λευκό θάνατο».


Φαίνεται πως οι έμποροι ναρκωτικών προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την προσφυγική κρίση και να σπείρουν το θάνατο με τα ναρκωτικά.Οι τελωνειακές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, ώστε να αποτρέψουν την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και από άλλες εισόδους της χώρας.

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 121 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»