ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:04:51μ.μ.
24
Φεβρουαρίου

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον βουλευτή Αχαΐας Ι. Φωτήλα

Κατηγορία Ελλάδα

Το μέλλον και οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα της Αχαΐας, τέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Αχαΐας με «Το Ποτάμι», Ιάσονα Φωτήλα.

Αρχικά ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Φωτήλα για την εκλογή του, με την ευχή καθημερινά να μάχεται σθεναρά για τα δίκαια και τα αιτήματα των Αχαιών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ ο βουλευτής ευχήθηκε στον κ. Κατσιφάρα και στη νέα του θητεία, να συνεχίσει με διεκδικητικό τρόπο να υποστηρίζει τα αιτήματα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, αλλά και η εξέλιξη των έργων ΕΣΠΑ που υλοποιούνται και βαίνουν προς ολοκλήρωση.


Στο επίκεντρο τέθηκαν και τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή και θα δώσουν νέα πνοή στην Περιφέρειά μας, όπως είναι οι αυτοκινητόδρομοι, ο σιδηρόδρομος, αλλά και η έλευση του φυσικού αερίου, που αποτελεί πάγια διεκδίκηση της Δυτικής Ελλάδας, ενώ τόσο ο Απ. Κατσιφάρας όσο και ο κ. Φωτήλας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν για τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας και τους τρόπους αντιμετώπισης τους, δηλαδή τη μάστιγα της ανεργίας και την αντιμετώπιση των ανισοτήτων.


Συμφωνήθηκε, τέλος, να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία, όπου χρειάζεται παρέμβαση, με τον βουλευτή να δεσμεύεται να συνομιλήσει με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς ώστε να προασπιστούν τα συμφέροντα της περιοχής.

Διαβάστηκε 209 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»