ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:06:39π.μ.
16
Δεκεμβρίου

Τα παιδιά της «Μέριμνας» στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Κατηγορία Ελλάδα

Με χαρούμενες φωνές γέμισε σήμερα το πρωί η έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς παιδιά και εργαζόμενοι του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα» στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Τα παιδιά  και τους φροντιστές τους υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, η Πρόεδρος του ΠεριφερειακούΣυμβουλίου, Τασία Τογιοπούλου, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντώνης Χαροκόπος, και η Εκτελεστική Γραμματέας ΠΔΕ, Διονυσία Μαράτου, και όλοι μαζί τοποθέτησαν τα στολίδια και τα λαμπάκια στο δένδρο στον προθάλαμο της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου, και αντάλλαξαν ευχές.

 

dt2


Μάλιστα, τα παιδιά ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη και την Πρόεδρο να μπουν και να δουν την αίθουσα που συνεδριάζει το Σώμα, και βέβαια αυτοί δεν τους χάλασαν το χατίρι και έκαναν έναν «χριστουγεννιάτικο» Περιφερειακό Συμβούλιο, πριν την τακτική συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 3:00 μ.μ.


Απευθυνόμενος στα παιδιά ο κ.Κατσιφάρας ανέφερε: «Είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη και στους πιο ευάλωτους, με πράξεις και όχι μόνο λόγια. Εντάξαμε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014-2020” με προϋπολογισμό 2.436.075 ευρώ, την ανέγερση νέου διώροφου κτιρίου με υπόγειο της «”Μέριμνας”, για Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με νοητική υστέρηση δυναμικότητας 45. Συνολικά, στο ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας εντάξαμε την κατασκευή τριών Δομών Κοινωνικής Πρόνοιας, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από πέντε (5) εκατ. ευρώ. Και δε σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ακόμη περισσότερα», και κατέληξε: «Αγαπητοί “σύμβουλοι-παιδιά” και του χρόνου να το ξαναστολίσουμε».

 

dt3


Η σύντομη γιορτή έληξε με τα παιδιά της «Μέριμνας» να τραγουδούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, ενώ δεν έλειψε και το κέρασμα εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με πατροπαράδοτα μελομακάρονα και κουρουμπιέδες, και αναψυκτικό.

Διαβάστηκε 295 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»