ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 5:48:42μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
16
Δεκεμβρίου

Αποκάλυψη Στυλιανίδη για τηλεφώνημα Τσίπρα στον Καραμανλή το βράδυ της μεγάλης διαπραγμάτευσης

Κατηγορία Παραπολιτικά

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης αποκάλυψε ότι κατά την 17ωρη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, τον Ιούλιο όταν παιζόταν η παραμονή της χώρας στο ευρώ μετά το δημοψήφισμα και τα capital controls, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

 

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, απαντώντας σε στελέχη του λεγόμενου «σαμαρικού» στρατοπέδου σχετικά με τις κατηγορίες που προσάπτουν στους «καραμανλικούς» για «υπόγειες διαδρομές ανάμεσα σε καραμανλικά στελέχη της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρει: «Υπάρχει όντως θεσμική επικοινωνία και αλληλοκατανόηση ανάμεσα στην Κεντροδεξιά και στην Κεντροαριστερά. Αλλωστε η ορίτζιναλ Κεντροδεξιά δεν θέλει να δημιουργεί εχθρούς, θέλει να τους αγκαλιάζει και εν συνεχεία να τους νικά αγκαλιάζοντάς τους. Η μοναδική φορά που είχε ο κ. Καραμανλής απευθείας συνομιλία με τον κ. Τσίπρα ήταν κατά τη διάρκεια των 17ωρων διαπραγματεύσεων του Πρωθυπουργού με τους δανειστές. Πέραν τούτου ουδέν».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 168 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα