×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
19
Ιουλίου

Αυτά συζήτησαν η Γεωργία Σαμαρά με τη σύζυγο του Ματέο Ρέντσι

Κατηγορία Παραπολιτικά

Χθες πραγματοποιήθηκε το γεύμα μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ματέο Ρέντσι στο οποίο συζήτησαν την κοινή γραμμή της Ελλάδας και της Ιταλίας σε μία σειρά από θέματα.

Στο γεύμα ήταν παρούσες και οι σύζυγοί τους που φυσικά δεν μιλούσαν για πολιτική.

H Γεωργία Σαμαρά συζητούσε  με την Ανιέζε Λιαντίνι- Ρέντσι για τα παιδιά τους. Η πρώτη κυρία της Ρώμης είναι η μητέρα τριών μικρών  παιδιών, του Φραγκίσκου, του Εμμανουήλ και της  Εσθήρ και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση στράφηκε στα παιδιά με την σύζυγο του Ιταλού πρωθυπουργού να ζητά συμβουλές από την Γεωργία Σαμαρά.

 

Στις δυόμιση ώρες που διήρκεσε το γεύμα ο «πάγος έσπασε». Μάλιστα η κ. Ρέντσι έδωσε πληροφορίες  και συνταγές για τα τοπικά πιάτα που σερβιρίστηκαν και ήταν μεταξύ άλλων  fagioli all’uccelletto ( φασόλια βρασμένα και στη συνέχεια τηγανισμένα σε ελαιόλαδο και πάστα ντομάτας),  bistecca alla Fiorentina – μπριζόλα από τη ράτσα αγελάδων Chianina , pappardelle alla lepre – ζυμαρικά με σάλτσα από μαγειρευτό λαγό  και την παραδοσιακή panzanella – σαλάτα με ντομάτα, βασιλικό, κρεμμύδια, ελαιόλαδο, σέλερι και φρυγανισμένο ψωμί.

 

πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστηκε 339 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)