ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 8:45:45π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
20
Νοεμβρίου

Δεν άρεσε το παλάτι του Ερντογάν στον Τσίπρα: Τι είπαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του

Κατηγορία Παραπολιτικά

Λεπτομέρειες από την ξενάγηση του πρωθυπουργού και του επιτελείου του

στο Ak Saray, το περίφημο Λευκό Παλάτι του Ερντογάν, αποκαλύπτει εφημερίδα.

 

Ο πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος κάθισαν στο… χρυσό θρόνο (σε αυτόν που κάθισε και η κυρία Μέρκελ), ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι τα σχόλια για τη χλιδή και την επιλογή διακόσμησης του «παλατιού».

 

Συγκεκριμένα γράφει εφημερίδα:

 

«Πρώτα απ” όλα έμαθα ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Ερντογάν κάθησαν στον… χρυσό θρόνο (σε αυτόν που κάθησε και η κυρία Μέρκελ). Δεύτερον, ότι ο τούρκος πρόεδρος τους κέρασε τσαγάκι και… φοντανάκι. Τρίτον, ότι όταν οι δικοί μας έφυγαν από το παλάτι έκαναν και κριτική.

 

Το χαρακτήρισαν μεγαλοπρεπές αλλά… κιτς! Κτισμένο με… μαλαχίτη. Ο μαλαχίτης έχει χρώμα πράσινο, είναι ορυκτό του χαλκού και διαθέτει, όπως πίστευαν στην αρχαιότητα, ελκτική δύναμη, δηλαδή προσελκύει την αγάπη, την ειρήνη, την εξουσία, την επιτυχία και τον έρωτα. Το παλάτι είναι γεμάτο πίνακες (κακόγουστους – όπως μου τους περιέγραψαν) και πολύ μεγάλα κρύσταλλα στα φωτιστικά. Και τέλος είναι σαν φρούριο από τα μέτρα ασφαλείας».

 

 

 

 

πηγή: pronews.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 170 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα