ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 20 Οκτωμβρίου 2020 - 8:08:47π.μ.

banner468x60

03
Ιουλίου

Εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας στις 5 Ιουλίου στον Λυκαβηττό

Κατηγορία Παραπολιτικά

Υπερασπιζόμαστε την δημόσια περιουσία και ξεκινάμε με την υπεράσπιση του θεάτρου του Λυκαβηττού, που έπρεπε να αποτελεί κοιτίδα ζωντανής δημιουργίας και παραμένει κλειστό από το 2008, σημειώνει σε ανακοίνωση της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την ένταξη του χώρου στο υπερταμείο.

«Αν δεν το υπερασπισθούμε», προσθέτει, «θα πέσει στα χέρια των αετονύχηδων». Αλλά δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να συντελεστεί. Στις 5 Ιουλίου θα βρεθούμε στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου ,για να πούμε ″ΌΧΙ″ στο ξεπούλημα του Θεάτρου Λυκαβηττού.


Θα είμαστε πολλοί, εκεί αναφέρει, από τον χώρο των κινημάτων και των πρωτοβουλιών, που δεν εκχωρούμε τη ζωή, την πατρίδα μας, ούτε και το ″ΌΧΙ″ μας.


Στην ανακοίνωση, γίνεται αναφορά στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και δηλώνετε ότι «ένα χρόνο μετά την ιστορική καταγραφή του ″ΌΧΙ″ μας, δεν κάνουμε ούτε επετειακές εκδηλώσεις, ούτε μνημόσυνα: διεκδικούμε το περιεχόμενο του ″ΌΧΙ″ και ξεκινάμε έναν ανυποχώρητο αγώνα, ώστε το ″ΌΧΙ″ να γίνει πράξη. Αντιστεκόμαστε σε κάθε πράξη που ακυρώνει αυτό το ″ΌΧΙ″».

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 95 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα