ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:57:00π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
23
Σεπτεμβρίου

Φωτήλας σε Παππά: Τις περούκες στην Αμερική μην τις πετάξετε θα σας χρειαστούν όταν φύγετε νύχτα

Κατηγορία Παραπολιτικά

Ένα σχόλιο του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα στην ερώτηση που υπέβαλε για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών στάθηκε αφορμή για να οξυνθούν τα πνεύματα στη βουλή.

«Τις περούκες στην Αμερική μην τις πετάξετε θα σας χρειαστούν όταν φύγετε νύχτα», ανέφερε ο βουλευτής Αχαΐας ο οποίος προκάλεσε την οργή του Νίκου Παππά.

 

«Είναι ντροπή να χρησιμοποιείται, ένα άθλιο γεγονός. Έχουμε κόμματα που είναι ουρά των συμφερόντων», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας.

 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Παππάς επισήμανε ότι «δεν έχει υπάρξει άλλος διαγωνισμός με τέτοια επίπεδα ελέγχου» και τόνισε πως οι οριστικοί υπερθεματιστές δεν είναι και αδειούχοι τηλεοπτικών συχνοτήτων καθώς υπάρχουν πολλές ενστάσεις

 

«Κρατηθείτε για τα δάνεια από την τράπεζα Αττικής αυτά που βγάζουν μάτι είναι τα δάνεια που πήραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ», τόνισε ο κ. Παππάς.

 

Ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε ότι: «ουδείς θα βρει εξιλαστήρια θύματα στους δημόσιους λειτουργούς οι οποίοι έκαναν το καθήκον τους και όποιος θέλει κόντρα να συγκρουστεί με την πολιτική ηγεσία. Η κυβέρνηση θα τηρήσει το Σύνταγμα, τους νόμους, θα εισπράξει τα χρήματα από τους υπερθεματιστές και θα πάει ομαλά στην επόμενη ημέρα»

 

Ακόμη, αναφερόμενος ο κ. Παππάς στο πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής, κάλεσε όλους όσοι σπεύδουν να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα «να κρατηθούν». Από την πλευρά του, ο κ. Φωτήλας υποστήριξε ότι δεν έγινε ουσιαστικός έλεγχος του «πόθεν έσχες», των υπερθεματιστών και έκανε λόγο για νέα αριστερή, πιο βαθιά διαπλοκή.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα