ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 1:32:55π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
08
Φεβρουαρίου

Η Μπέτυ Μπαζιάνα με μαντήλα στο Ιραν

Κατηγορία Παραπολιτικά

Η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα

συνοδεύει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο επίσημο ταξίδι του στο Ιράν.

 

11mpaziana3

 

Η κ. Μπαζιάνα τηρώντας τα έθιμα της χώρας, φοράει την παραδοσιακή μαντήλα, χρώματος λιλά.

 

11mpaziana1

 

Η ίδια ιδιαίτερα ευδιάθετη παρακολούθησε την ξενάγηση στα μνημεία του Εσφαχάν, πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας, με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Χθες ο πρωθυπουργός παρουσίασε το πλαίσιο της στρατηγικής, όπως τη χαρακτήρισε, συνεργασίας με το Ιράν, κατά την επίσκεψή του στο Τεχνολογικό Πάρκο Τεχεράνης, σημειώνοντας ότι οι δύο χώρες μπορούν να συνεργαστούν σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας, ενέργειας, εμπορίου, πολιτισμού και ναυτιλίας.

 

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει σειρά επαφών με ιρανούς αξιωματούχους.

 

Στις 8:00 η επίσημη τελετή υποδοχής, παρουσία του Α’ Ιρανού Αντιπροέδρου, κ. Ε. Jahangiri και θα αξκολουθήσει συνάντηση των δύο Αντιπροσωπειών, Υπογραφή συμφωνιών, Δηλώσεις στον Τύπο και Γεύμα εργασίας προς τιμήν του Πρωθυπουργού.

 

Στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρας με τον πρώην Πρόεδρο, κ. Rafsanjani και θα ακολουθήσεις οι συναντήσεις: Στις 14:30 με τον Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, κ. H. Rohani, στις 15:30 με τον Ανώτατο Ηγέτη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Ayotollah A. Khamenei, στις 16:30 με τον Πρόεδρο του Ιρανικού Κοινοβουλίου, κ. A. Larijani και στις 19:30 με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, κ. Α. Shamkhani.

 

Όλες οι συναντήσεις είναι σε ώρα Ελλάδος.

 

 

 

πηγή: newpost.gr

Διαβάστηκε 194 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα