ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:03:05π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
10
Μαΐου

Η πειραιώτικη ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Κατηγορία Παραπολιτικά

Η χτεσινή συνέντευξη του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media και όχι μόνο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δίνει τηλεοπτική συνέντευξη.

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε ο Μαρινάκης, αυτό που κυριάρχησε ήταν η ατάκα του "έργα και όχι λόγια". Είναι μία φράση που στον Πειραιά βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή. Και ο Μαρινάκης την μετέφερε όπως την ένοιωθε και όπως είναι. Χωρίς κόμματα και περιστροφές, αλλά με τελεία.

 

Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ήταν η απάντηση του στην ερώτηση αν θα έχει χρόνο να ασκήσει τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με μία ξεκάθαρη και πειραιώτικη απάντηση είπε αυτό που σκέφτεται. Το όραμα του για τον Πειραιά:

 

"Έχω δεσμευτεί ότι θα κάνω 5 μεγάλα έργα για τον Πειραιά και αυτό θα κάνω".

 

Η ατάκα αυτή συζητήθηκε έντονα , καθώς ο εφοπλιστής δεν αναλώθηκε σε ανούσιες υποσχέσεις και πολιτικάντικη κουβέντα, αλλά μίλησε ουσιαστικά με την νοοτροπία του "ενα και ένα κάνουν δύο". Είπε αυτό που αισθάνεται για τον Πειραιά, μιλώντας την γλώσσα που ξέρουν καλά στο Λιμάνι. Της αλήθειας και της ντομπροσύνης.

 

Πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 435 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα