ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:18:06μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
19
Σεπτεμβρίου

Χαλαρές στιγμές για τους πολιτικούς αρχηγούς -Ούζο, κρασί και μεζέδες

Κατηγορία Παραπολιτικά

Μετά από ημέρες έντονων αντιπαραθέσεων, ομιλιών και συνεντεύξεων,

οι πολιτικοί αρχηγοί θα περάσουν σήμερα πιο χαλαρές στιγμές, με ούζο, κρασί και μεζέδες.

 

Την απόφαση να προσκαλέσουν νέους στα καθιερωμένα τσίπουρα των πολιτικών αρχηγών έλαβαν στον ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί μαζί τους το μεσημέρι στο γνωστό καφέ-μπαρ six dogs στο Μοναστηράκι.

 

Με διακηρυγμένο στόχο να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να στείλει μήνυμα συσπείρωσης και να καλέσει τους «πιτσιρικάδες» να πάνε στην κάλπη. Άλλωστε, όπως έχει ο ίδιος εξηγήσει αυτό τον καιρό, «κάθε ψήφος που χάνεται, είναι ψήφος στη ΝΔ». Με ενδιαφέρον τέλος αναμένονται τόσο η συζήτηση όσο και οι ζυμώσεις του πρώην πρωθυπουργού με τους νέους , ενώ θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα λείψει το κρασί.

 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους και τους στενούς του συνεργάτες, που ήταν δίπλα του κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, σε ταβέρνα που βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Λίγο νωρίτερα, στις 11 το πρωί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος, στην πλατεία Συντάγματος.

 

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει δώσει ραντεβού με τα στελέχη του κόμματός του σε ουζερί στη Νίκαια, στις 2 μ.μ., ενώ ο Πάνος Καμμένος θα βρεθεί στον Πειραιά στις 12.30. Στο Μπουρνάζι θα περάσει το μεσημέρι η Φώφη Γεννηματά, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 119 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα