ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:44:48μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
17
Ιουνίου

Η κόντρα βλάπτει σοβαρά την Υγεία

Κατηγορία Παραπολιτικά

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ήρθε σήμερα στην Ολομέλεια και απάντησε στην ερώτηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη για τις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο μεν Υπουργός να λέει ότι «τα σκάνδαλα έγιναν επί Νέας Δημοκρατίας» ο δε Αντιπρόεδρος «να δείχνει δάκτυλο Πολάκη στις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ στους διορισμούς γιατρών και νοσηλευτών».

 

«Κατά πρωτοφανή και παράνομο τρόπο και χωρίς συναίσθηση διατάξατε συνεργάτες σας να προχωρήσουν στη μοριοδότηση με το δικό σας τρόπο, τινάζοντας τη διαδικασία στον αέρα» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τον Παύλο Πολάκη να του απαντά ότι «όλα έγιναν μέσα στα νόμιμα πλαίσια κι ότι το Υπουργείο μπορεί να προβεί σε προληπτικό ή κατασταλτικό έλεγχο.

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός όμως προχώρησε και σε μια καταγγελία εις βάρος της νομικής συμβούλου του ΚΕΕΛΠΝΟ την οποία θεωρεί υπεύθυνη των καταγγελιών εναντίον του από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

 

«Το θέμα είναι τι λες, ποιος είσαι εσύ που το λες και γιατί το λες, σαν την κυρία Οικονόμου. Ναι, εννοώ την κυρία Σκορδά, για πολλά χρόνια στο ΚΕΕΛΠΝΟ με αμοιβές που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και η οποία κατηγορεί εμένα αλλά ξέχασε ότι το κτήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ με αντικειμενική αξία 3 εκ. ευρώ κόστισε εν τέλει 18 εκ. ευρώ» είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός.

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 205 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα