ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:46:12μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
29
Ιουλίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει κάμπινγκ! Τσακαλώτος, Τζανακόπουλος, Ρήγας οι... απεσταλμένοι Τσίπρα

Κατηγορία Παραπολιτικά

Πιστοί στις αριστερές παραδόσεις μένουν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή το camping της νεολαίας που αρχίζει σήμερα, υπουργοί μαζί με κυβερνητικά αλλά και κομματικά στελέχη ετοιμάζονται για δράσεις με πολιτικό χρώμα.

Ο λόγος για τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος θα βρεθεί αύριο Σάββατο στο Γύθειο, καθώς είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών. Ενόψει του δεύτερου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα «ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Κόμμα, Κυβέρνηση, Κοινωνία. Για ένα αριστερό σχέδιο στο σήμερα».Με ενδιαφέρον αναμένονται ωστόσο τα όσα θα πει ο υπουργός Οικονομικών για τις μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιεί το κόμμα του όλο αυτό το διάστημα, που μόνο αριστερό στίγμα δεν έχουν.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραστεί –ούτε αυτή τη χρονιά- στο κάμπινγκ.

 

Ωστόσο, εκ μέρους της κυβέρνησης θα μιλήσει και ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, όπως επίσης και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

 

Η πολιτική, πολιτική αλλά και το κάμπινγκ..κάμπινγκ!

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 184 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα