ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:16:15μ.μ.
22
Απριλίου

Ποιά πολιτικός εμφανίστηκε με κελεμπία στο Ριάντ

Κατηγορία Παραπολιτικά

Αποτελεί κορυφαίο στέλεχος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Τις τελευταίες ημέρες επισκέπτεται τη Σ. Αραβία, προκειμένου να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό.

Ο λόγος για την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία θέλοντας να τηρήσει και να επιδείξει σεβασμό στα έθιμα και τις παραδόσεις των αραβικών χωρών, πραγματοποίησε επαφές στο Ριάντ φορώντας την παραδοσιακή κελεμπία.

 

Κατά τ΄ άλλα η κα. Κουντουρά συναντήθηκε στο Ριάντ με τον υφυπουργό Υγείας Dr Mohammed Al Khoshaim με αντικείμενο την ενημέρωση και προβολή του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας (ιατρικός , ευεξίας, ιαματικός).

 

Εν συνεχεία η αναπληρώτρια υπουργός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Kingdom Holding Co Πρίγκιπα Al Waleedbin Talalbin Abdulaziz Al Saud, με τον οποίο συζήτησαν την προώθηση επενδυτικών σχεδίων στην Ελλάδα.

 

Στη συνάντηση καταγράφηκε το έντονο ενδιαφέρον της Σαουδαραβικής πλευράς, μάλιστα η κα. Κουντουρά κάλεσε τον Πρίγκιπα Al Waleedbin Talalbin Abdulaziz Al Saud να επισκεφθεί τη χώρα μας για να εξετάσουν από κοινού τις περεταίρω δυνατότητες επενδύσεων, ειδικά στον τουριστικό τομέα.

 

Τέλος η κα. Κουντουρά συναντήθηκε με εκπροσώπους των σημαντικότερων ηλεκτρονικών και εντύπων μέσων ενημέρωσης, προβάλλοντας τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της χώρα μας και εν συνεχεία τους ενημέρωσε για τις δράσεις που έχει αναλάβει για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη Σαουδική Αραβία, η οποία θα διευκολύνεται πλέον από την απευθείας αεροπορική σύνδεση Ριάντ –Αθήνας.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 191 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα