ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:07:20π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
15
Ιουνίου

Ψαριανός: Η κυβέρνηση δεν θα παραιτηθεί, είναι τώρα με την κουτάλα και διορίζει Καρανίκες

Κατηγορία Παραπολιτικά

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό, στον Βήμα FM, για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής και για τη συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε».

Για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής

 

«Λειτουργεί κάπως καλύτερα από ό,τι επί προεδρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. Και αυτό είναι ας πούμε, θέμα Βούτση. Το χειρίζεται λίγο πιο έλλογα, λίγο πιο συνετά το πράγμα. Παρόλο που δεν είναι πρόεδρος ολόκληρης Βουλής, είναι και αυτός πρόεδρος της Βουλής του ΣΥΡΙΖΑ βασικά, αλλά δεν είναι και… Κωνσταντοπούλου».

 


Για τη συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε»

 

«Δεν μπορώ να ακούω τώρα από τους «Συριζοκαμμένους» όλη αυτή τη σπέκουλα περί κατσαρόλας, γραβάτας κτλ. – και αυτά να τα λένε άνθρωποι που είχανε κάψει την Αθήνα τρεις φορές, και κάθε μέρα σπάγανε και αν δεν σπάγανε οι ίδιοι, ποτέ δεν κατήγγειλαν αυτούς που σπάγανε, ποτέ δεν κατήγγειλαν, αυτούς που καίγανε.

 

Οι άλλοι τώρα είναι κόσμος, κανονικός κόσμος. Ποιος υποκινούσε και τώρα κατηγορεί άλλους, ότι υποκινούν; Και τι ποιότητα είχε το μεν, με το δε; Αυτό το αίτημα λέει «Παραιτηθείτε», είναι πολύ ευγενικό το σύνθημα. Το σύνθημα των άλλων ήταν «στην κρεμάλα, στο Γουδί, κρεμάστε τους προδότες».

 

Βεβαίως θα πάω. Δεν με κάλεσε κανένας αλλά θα πάω. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Θα πέσει υπό το βάρος κάποιων εξελίξεων. Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από μόνη της γιατί είναι τώρα με την κουτάλα και διορίζει «Καρανίκες». Παίρνει, ψηφίζει αυτές τις αθλιότητες, ψηφίζει τρισχειρότερα πράγματα από ότι οι επάρατοι «Σαμαροβενιζέλοι» και υπάρχει μούγκα στη στρούγκα έξω, και αυτό αποδεικνύει, ποιοι έσπαγαν και έκαιγαν. Αποδεικνύει ακριβώς, ποιοι ήταν αυτοί που έκαιγαν και έσπαγαν. Τώρα είναι σε κάτι υπουργεία. Ανησυχώ για το τι μπορεί να γίνει γύρω από αυτή τη συγκέντρωση. Και αν θα γίνει αυτό, φοβάμαι μην γίνει και οργανωμένα. Εννοώ προβοκάτσιες, από αυτούς που δεν γουστάρουν αυτή τη συγκέντρωση. Και τους έχουμε ακούσει ποιοι είναι αυτοί. Και είναι σε καίριες θέσεις».

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 170 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα