Εκτύπωση αυτής της σελίδας
07
Ιανουαρίου

Ράγισε το γυαλί μεταξύ Μακρή και Κωνσταντοπούλου

Κατηγορία Παραπολιτικά

Ράγισε οριστικά -όπως όλα δείχνουν- το γυαλί μεταξύ Ραχήλ Μακρή και Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Οι δύο άλλοτε φίλες και πολιτικές σύμμαχοι έχουν περάσει σε προσωπικές επιθέσεις η μία ενάντια στην άλλη, επιθέσεις που περιλαμβάνουν μάλιστα και σκληρούς χαρακτηρισμούς.

 

Αν και η Ραχήλ Μακρή είχε αποχωρήσει εδώ και καιρό από την Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα στο οποίο ηγείται η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, η κόντρα των δύο «αναθερμάνθηκε» μετά την πρόσφατη εμφάνιση της κας Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» την Πέμπτη, η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην Ραχήλ Μακρή αφήνοντας αιχμές ότι προσέγγισε την Πλεύση Ελευθερίας για να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες.

 

«Η Ραχήλ Μακρή με την κατάθεση της διακήρυξης ουσιαστικά διαχώρισε την πορεία της. Η εκτίμηση μου είναι ότι αυτό έχει να κάνει με το τι προσδοκά ο καθένας από μια τέτοια προσπάθεια και τι προσδοκά για τον εαυτό του. Στην Πλεύση δεν υπάρχουν χορηγοί και νταβατζήδες, δεν μοιάζουμε οφίκια, ούτε χρήματα, ούτε επιρροή, ούτε τίποτα άλλο. Μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα», δήλωσε η επικεφαλής του κόμματος.

 

Λίγο αργότερα ήρθε η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, όπου με ανάρτησή της αν και δεν κατονομάζει την κα Κωνσταντοπούλου, απαντά στα όσα αυτή είπε.

 

«Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής», έγραψε η κα Μακρή και συνέχισε:

 

«Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζήδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα. Το δικό σας που ακριβώς είναι;»

 

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ συνέχισε εξαπολύοντας πύρα για την κα Κωνσταντοπούλου και μιλώντας για «χαρτζιλίκια των 200.000 ευρώ»:

 

«Ξέχασα ήσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.

 

Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και όχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€.

 

Clipboard04

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 330 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)