ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 3:51:12μ.μ.
19
Μαρτίου

Ρ.Σβίγκου: Ο K.Μητσοτάκης φοράει τη φανέλα του ΔΝΤ

Κατηγορία Παραπολιτικά

Επίθεση κατά του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ράνια Σβίγκου κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «φοράει τη φανέλα του ΔΝΤ» και πως κοροϊδεύει τον λαό.

 

Δίνοντας έμφαση στην αμεσότητα επίτευξής της αλλά και το περιεχόμενο της συμφωνίας που θα καταλήξουν Ελλάδα και θεσμοί τόνισε: «Η ελληνική πλευρά εργάζεται για την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, σημασία όμως έχει και ποιο θα είναι το περιεχόμενό της».

 

Μιλώντας στην εφημερίδα Αξία, σημείωσε: «Από τη μία πλευρά ο κ. Μητσοτάκης σε όλη την περίοδο της διαπραγμάτευσης φοράει τη φανέλα του ΔΝΤ, ανοίγοντας έτσι και την όρεξη των δανειστών για επιμονή σε παράλογες απαιτήσεις και, από την άλλη, κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα που δεσμεύεται σε όλους τους τόνους ότι θα εφαρμόσει- μαζί με πολλά περισσότερα- εάν γινόταν αύριο κυβέρνηση».

 

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των υπολοίπων σημείωσε, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση λειτουργεί ως «Δούρειος Ίππος των δανειστών» μέσα στη χώρα και συμπλήρωσε ότι εν τέλει «αυτοπαγιδεύεται και εγκλωβίζεται σε μια καταστροφική στρατηγική».

 

Αναφερόμενη στις προκλήσεις από την Άγκυρα, είπε ότι μπορεί να συνιστά μια υπόθεση για εσωτερική κατανάλωση ωστόσο υπογράμμισε ότι «η Τουρκία οφείλει να σέβεται εμπράκτως τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο».

 

Στο τέλος σχολίασε το αποτέλεσμα των Ολλανδικών εκλογών λέγοντας «οφείλουμε όλοι, και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί κυρίως, να στοχαστούμε ξανά τα βαθύτερα αίτια που οδηγούν τμήματα της κοινωνίας να ασπάζονται τον νεοφασιστικό λόγο».

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 303 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα