ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 4:39:56μ.μ.
05
Απριλίου

Στο αεροπλάνο με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Κατηγορία Παραπολιτικά

Με προορισμό το Λονδίνο ταξίδευε την περασμένη Κυριακή ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, προκαλώντας "χαμό" ανάμεσα στους Έλληνες φοιτητές-συνεπιβάτες του, οι οποίοι τον πείραζαν για το ένα "ν" και του ζητούσαν selfie.

Όπως περιγράφει στήλη καθημερινής εφημερίδας: "Ηταν η πτήση της περασμένης Κυριακής της Aegean με προορισμό το Heathrow και το Airbus ήταν γεμάτο από φοιτητές που επέστρεφαν στις σχολές τους μετά την ανάπαυλα των αργιών του Πάσχα των Καθολικών. Λίγο πριν από την επιβίβαση στο αεροσκάφος κάνει την εμφάνισή του ο Γιάνης Βαρουφάκης .

Κάθεται στο πίσω μέρος της αίθουσας αναμονής και περιμένει την αναγγελία για  επιβίβαση. Η ώρα περνούσε και ο Γιάνης άνοιξε το laptop του ώστε να ασχολείται ο άνθρωπος με κάτι αφού κανείς δεν του έδινε σημασία. Ηρθε η στιγμή της αναγγελίας της πτήσης και οι υπεύθυνοι ζήτησαν πρώτα να επιβιβαστούν οι επιβάτες της πρώτης θέσης. Και ο Γιάνης σηκώνεται. Αλλά δεν είχε εισιτήριο business class.

 

varoufakis-aerodromio


Η αεροσυνοδός εδάφους του το υπέδειξε, πλην όμως ο Γιάνης επέμενε, λέγοντας ότι έχει συμπληρώσει με τις ώρες πτήσεις. Για να μην καθυστερήσει η πτήση τον άφησαν να περάσει. Μέσα στο αεροπλάνο όμως οι φοιτητές τον ειρωνεύονταν: «Να ο Γιάνης με ένα "ν"»«πετάμε με τον ένα "ν"» έλεγαν.

Τελικά δεν κάθισε στην business class, έβαλε ακουστικά στα αφτιά του και συνέχισε να γράφει κάτι: είτε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό είτε καμιά πρόταση προς τον πρόεδρο των Εργατικών, αφού είναι και σύμβουλός του. Μόλις κατέβηκε από το αεροσκάφος τον πλησίασαν δύο φοιτήτριες και του ζήτησαν μια... selfie".

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 132 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα