ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:04:51π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
05
Αυγούστου

Με μεγάλη έκπληξη οι λουόμενοι στο Καβούρι είδαν την Κυριακή μπροστά τους τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κομισιόν έφτασε στην παραλία από κοντινό ξενοδοχείο, άπλωσε την πετσέτα του σε μία ξαπλώστρα, έκανε πρώτα ένα ντους και μετά μια βουτιά στη θάλασσα.

 

Ορισμένοι, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, έτσι όπως τον είδαν με το μαγιό δεν ήταν και απόλυτοι βέβαιοι ότι ήταν ο κ. Γιούνκερ και πήγαν να τον... ρωτήσουν. Τους μίλησε κι αυτός με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και τις προσπάθειες καθώς και τις θυσίες που έκανε ο απλός λαός για να γλιτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Ορισμένοι πάντως του παραπονέθηκαν για την υπέρμετρη φορολογία, με τον κ. Γιούνκερ να λέει ότι δείχνει κατανόηση. Να σημειώσω απλώς ότι είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Γιούνκερ προτιμά τη συγκεκριμένη πλαζ για μία βουτιά, χωρίς ποτέ να ειδοποιήσει κανέναν από την κυβέρνηση για την παρουσία του εκεί. Η πρώτη ήταν όταν άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία, την οποία ως γνωστόν είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα.

 


πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα