ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:27:59π.μ.
31
Αυγούστου

Τσίπρας – Λεβέντης μαζί στη Νέα Υόρκη

Κατηγορία Παραπολιτικά

Βαλίτσες για Νέα Υόρκη ετοιμάζει ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος θα παραστεί σε οικονομικό φόρουμ με τη συμμετοχή δεκάδων πρωθυπουργών, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας.

Την είδηση μεταδίδει η «Εφημερίδα των Συντακτών» στην παραπολιτική της στήλη, αναφέροντας πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θα επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση που έλαβε για να παρευρεθεί στο οικονομικό forum.

 

Το ίδιο διάστημα θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και ο έλληνας πρωθυπουργός και για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. «Άλλη μια ευκαιρία να τα πουν κατ’ ιδίαν ο κ. Λεβέντης με τον κ. Τσίπρα, με ηρεμία», σχολιάζει η εφημερίδα.

 

Την είδηση δεν άφησε ασχολίαστη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, με μια ανάρτηση του στο twitter. Συγκεκριμένα, γράφει: «Το «cone» έκλεισε! Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει μαζί του στην Νέα Υόρκη τον Λεβέντη».

 

parapol

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 246 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα