ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:42:03μ.μ.
26
Δεκεμβρίου

Δεν απαιτούσε ιδιαίτερη άδεια από τους δανειστές η έκτακτη παροχή της κυβέρνησης, η οποία είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984 και χαρακτήρισε ως αναμενόμενη την επανέναρξη του διαλόγου για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.

Ο πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα, ενώ αναφορικά με τον ρόλο του ΔΝΤ είπε ότι θα μπορούσε να είναι συμβουλευτικός.

 

Σχετικά με την απαντητική επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στους θεσμούς και αν αυτή θα γνωστοποιηθεί, ανέφερε πως «ούτως ή άλλως, τέτοιες επιστολές συνήθως διαρρέουν από τις Βρυξέλλες».

 

Για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανέφερε πως διεκδικεί ρόλο υπερυπουργού και ο τρόπος που συμπεριφέρεται «δεν μπορεί από το να τυγχάνει απάντησης».

 

Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ακόμη πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 291 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα