ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 5:46:17μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
10
Οκτωβρίου

Αδωνις: Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί τραγουδούν αντάρτικα, εις υγείαν των κορόιδων

Κατηγορία Πολιτική

«Δεν νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να "στριμώξει" κανέναν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης στον Alpha 989, εν όψει της συζήτησης στη Βουλή για τη διαπλοκή.

«Μπορεί να νόμιζαν ότι είναι "αμόλυντοι". Μετά τον Καλογρίτσα και τον Σπίρτζη ο τελευταίος που μπορεί «να κουνά το δάχτυλο» είναι ο Τσίπρας. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μπροστά τους είναι "αγγελούδι"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Γεωργιάδης ανάφερθηκε στην απόφαση του ΣτΕ να ακυρώσει τις αναγκαστικές παραιτήσεις των μελών του δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως είπε, «με απόφαση του ΣτΕ επιστρέφει ο Γιαννόπουλος, κατέρρευσε κι αυτή η σκευωρία, πήγε στο καλάθι των αχρήστων, θα έχει μεγάλη πλάκα να μιλήσουμε για το ΚΕΕΛΠΝΟ».

 

Επίσης, χαρακτήρισε πολύ εντυπωσιακή «τη σιωπή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και την αδράνεια της Δικαιοσύνης στις καταγγελίες Βουδούρη».

 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., «η ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει τον εαυτό του ως "άσπιλο της διαπλοκής" μόνο γέλιο προκαλεί».

 

Εξάλλου, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το κάλεσμα των κυβερνητικών βουλευτών στο Μέγαρο Μαξίμου: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί τραγουδούν αντάρτικα στο Μαξίμου με κρασί και πλαστικά ποτήρια, στην υγεία των κορόιδων που τους ψήφισαν.... Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπονται που πάνε στη Βουλή και κάνουν ό,τι τους λέει ο Σόιμπλε και η τρόικα...».

 


Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 152 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα