ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:51:48μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16
Οκτωβρίου

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση οδηγεί σε αδιέξοδο τη χώρα

Κατηγορία Πολιτική

Για την δημιουργία κλίματος έντασης, κινδυνολογίας και αποσταθεροποίησης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για το πρωτοφανές αδιέξοδο, όπως είπε, στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο.

 

Επανέλαβε την ανάγκη για προσφυγή στις κάλπες λέγοντας πως «μετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον, για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».

 

«Στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης, του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως ο πρωθυπουργός, προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης.

 

Ακόμη σημείωσε πως «στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών».

 

 

πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 222 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα