×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
17
Δεκεμβρίου

Αλαβάνος: «Δεν ζητάμε το χαρτζιλίκι του Τσίπρα»

Κατηγορία Πολιτική

Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε χθες ο άνθρωπος που τον ανέδειξε, ο Αλέκος Αλαβάνος. Σε δηλώσεις του στον Alpha 989 ο κ. Αλαβάνος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Να μάθει (ο κ. Τσίπρας) και ποια είναι τα νησιά του Αιγαίου, να μην τα λέει διπλά, μόνο πιωμένος μπορεί να είναι για να τα λέει διπλά (Μυτιλήνη-Λέσβος)», ενώ πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει κανέναν δισταγμό».

 

«Δεν πιστεύω στην τσαμπουκαλίδικη πολιτική», είπε ο κ. Αλαβάνος και συμπλήρωσε: «Δεν δίνω καμία αξία στα λόγια του πρωθυπουργού και μάλιστα προσωπικά, δεν έχει κανένα δισταγμό».

 

«Η ελληνική κυβέρνηση μια είναι ενάντια στο ΔΝΤ μια στην ευρωζώνη. Μπάχαλα», σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στον «καβγά» Τσίπρα-ΔΝΤ σημείωσε πως «είναι φυσιολογικός, σαν το σουβλατζίδικο με 3 συνεταίρους που δεν πάει καλά».

 

«Πρέπει να είμαστε περήφανος λαός και δεν ζητιανεύουμε και δεν ζητάμε το χαρτζιλίκι του Τσίπρα», είπε ο κ. Αλαβάνος για τις παροχές που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ενώ συμπλήρωσε πως «δεν θέλουν να αφήσουν με τίποτα τις καρέκλες στο ΣΥΡΙΖΑ».

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 180 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)