ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:05:03μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
06
Ιουνίου

Ανασχηματισμός: Οι εκπλήξεις μετά την αποπομπή Θεοχάρη

Κατηγορία Πολιτική

Η αποπομπή του Χάρη Θεοχάρη από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ξεκινά τη διαδικασία του κυβερνητικού ανασχηματισμού, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.

 

Το απόγευμα της Πέμπτης, προσερχόμενος στη Βουλή για να υπογράψει την παραίτηση Θεοχάρη, ο Γιάννης Στουρνάρας επανέφερετα σενάρια αποχώρησής του από το υπουργείο και μεταπήδησής του στην Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους είπε πως η μέρα που θα φύγει από το υπουργείο θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον ίδιο.

 

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι "θέλω και δεν θέλω να φύγω από το υπουργείο Οικονομικών, αλλά σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα, γιατί έχω δώσει πάρα πολλά σε αυτό".

 

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αποπομπή Θεοχάρη, στον οποίο χρεώνονται όλες οι αστοχίες του οικονομικού επιτελείου, δεν αποκλείεται να ανοίγει ο δρόμος για παραμονή Στουρνάρα.

 

Ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να γίνει με το σπάσιμο του υπουργείου οικονομικών σε Οικονομίας και Οικονομικών με τον κ. Στουρνάρα να αναλαμβάνει το θέμα της διαχείρισης του χρέους, ενώ ο υπουργός οικονομικών να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα θέματα.

 

Στην κυβέρνηση και στη ΝΔ εκτιμούν ότι μετά την αποχώρηση Θεοχάρη εκτονώνεται μέρος της δυσφορίας τόσο των πολιτών όσο και βουλευτών.

πηγή:news.gr

Διαβάστηκε 371 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα