ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:55:27π.μ.
25
Οκτωβρίου

Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές μπορεί να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα

Κατηγορία Πολιτική

«Θα σταλεί επιστολή στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή debate»

Για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (25/10) ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης εκφράζοντας την πεποίθηση πως μπορεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα.

 

«Θα στείλει επιστολή στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να διοργανωθούν δυο debate για όλους τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ και ένα debate για τον δεύτερο γύρο για τους δύο τελικούς υποψηφίους» αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Ανδρουλάκης και τόνισε: «Αν μεγαλώσει η παράταξη, θα είναι διαφορετικό το πολιτικό σύστημα και θεωρώ ότι μπορεί να είμαστε και δεύτερο κόμμα».

 

«Αποτελεί προσωπική μου προτεραιότητα το κόμμα να αποκτήσει ξανά τέτοια δυναμική ώστε αυτά που πιστεύω να μπορούν να υλοποιηθούν στη χώρα» διαμήνυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

«Οραματίζομαι ένα κόμμα ανοιχτό και όχι αρχηγικό»
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε πως οραματίζεται ένα κόμμα ανοιχτό όχι αρχηγικό, με αποφάσεις συλλογικές διαβούλευσης όχι του ενός, που το κυρίαρχο ευρωπαϊκό του πλαίσιο θα είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία η οποία ξαναήρθε στο προσκήνιο.

 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα συνεργαστεί και θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως με το σημερινό μέγεθος η παράταξη δεν μπορεί να μπει σε τέτοια συζήτηση. «Προϋπόθεση είναι το κόμμα να μεγαλώσει ώστε να μπορεί να επιβάλλει σε τέτοιες συνθήκες κάποιες αρχές και αξίες» είπε.

 

Κάνοντας ειδική αναφορά στην τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση, σχολίασε πως δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική κριτική και δομική αντιπολίτευση. «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα έχει ένα φορτίο 5ετίας στην πλάτη του το οποίο χαρακτηρίζεται από χαμηλή αξιοπιστία» σημείωσε κλείνοντας.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 55 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα