ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:58:50μ.μ.
17
Μαρτίου

ΑΝΕΛ: Ρεσιτάλ κινδυνολογίας και καταστροφολογίας από τον Μητσοτάκη

Κατηγορία Πολιτική

«Όσοι προς στιγμήν μπορεί να πίστεψαν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συντασσόταν με την εθνική στάση, διαψεύστηκαν και απογοητεύτηκαν» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης επιδόθηκε σε ρεσιτάλ κινδυνολογίας και καταστροφολογίας απευθυνόμενος στους βουλευτές του. Δεν πέρασε όμως απαρατήρητο ότι δεν είπε απολύτως τίποτα για τις εξωπραγματικές απαιτήσεις του ΔΝΤ, ούτε έκανε την παραμικρή αναφορά για την άκαμπτη στάση των ακραίων κύκλων των δανειστών. Επέλεξε τη γνωστή σιγή ιχθύος, υποβάλλοντας εκ νέου διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης και απόλυτης υποταγής στους δανειστές» συνέχισε η κ. Παπαδοπούλου.

 

«Όσον αφορά στις σχέσεις με τη γείτονα, καλό είναι οι σύμβουλοί του να ενημερώσουν κάποτε τον κ. Μητσοτάκη ότι υιοθετούμε αποτρεπτική στρατηγική και όχι στρατηγική κατευνασμού. Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με ψυχραιμία και σοβαρότητα, αλλά δεν υιοθετούμε πολιτικές και στρατηγικές του τύπου ο αέρας παίρνει τις σημαίες και τα εθνικά σύμβολα» κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 224 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα