ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 12:32:27π.μ.

banner468x60

08
Ιουνίου

«Ανοιγμα» Χρυσοχοΐδη σε Μητσοτάκη: Εχει θετικότερες απόψεις για την Ελλάδα του μέλλοντος

Κατηγορία Πολιτική

Με ιδιαίτερα θετικά λόγια εκφράστηκε για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η ΝΔ έχει έναν καινούριο αρχηγό, έναν καινούριο ηγέτη, ο οποίος έχει συγκεκριμένες απόψεις, θα έλεγα θετικότερες, για την Ελλάδα του μέλλοντος, έχει μια συνοχή, διότι είναι ένα κόμμα που χτυπάει την εξουσία, χτυπάει την πόρτα της εξουσίας, άρα λοιπόν υπάρχει μια ύλη εκεί», είπε μιλώντας στον Βήμα FM.

 

Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι τα παραδοσιακά κόμματα καταρρέουν γιατί κανείς -ούτε η Κεντροαριστερά- «δεν μπορεί να εγγυηθεί προσδοκία ευημερίας και ότι η νέα γενιά θα ζήσει καλύτερα από την προηγούμενη».

 

Ερωτηθείς ωστόσο αν στελέχη του ΠΑΣΟΚ οδεύσουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Είναι και αυτό μία κουβέντα. Από τη μια μεριά, πάρα πολλοί συμπολίτες μας, πάρα πολύς κόσμος, λέει: "Τι; Ξανά με τους παλιούς θα πάμε;". Δηλαδή αυτοί θέλουν μεν να γυρίσουμε πίσω στην οικονομική ευημερία, που είχαμε πριν από το 2009, αλλά χωρίς τους παλιούς. Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει χωρίς τις απόψεις των παλιών. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι σήμερα λένε για την Κεντροαριστερά, παλεύουν για την Κεντροαριστερά, ενώ μπορεί να έχουν το μάτι τους και να πάνε στη ΝΔ. Ε, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Πρέπει να προσδιορίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε».

 

Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης απάντησε και για όσα του είχαν καταλογίσει ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το υπογράψει.

 

«Είδατε ότι προχθές ψηφίστηκαν 7.000 σελίδες, πλήρως διαβασμένες από όλους, και τους 300, και μετά από 2 μέρες ανακάλυψαν ότι υπήρχε ένας νόμος, ολόκληρος, μέσα στον νόμο που αφορούσε τις offshore εταιρείες, όπως επίσης διαβάστηκαν πλήρως και οι 990 σελίδες το καλοκαίρι του '15, όταν ψηφίστηκαν στα αγγλικά. Τα λέω αυτά γιατί εγώ χτυπήθηκα προσωπικά. Πέρασαν μια εντύπωση διάφοροι υποκριτές στον κόσμο ότι εγώ είμαι ένας ανεύθυνος, ότι δηλαδή υπέγραφα χωρίς να διαβάζω, δηλαδή ότι έκανα πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Με ιδιαίτερα θετικά λόγια εκφράστηκε για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η ΝΔ έχει έναν καινούριο αρχηγό, έναν καινούριο ηγέτη, ο οποίος έχει συγκεκριμένες απόψεις, θα έλεγα θετικότερες, για την Ελλάδα του μέλλοντος, έχει μια συνοχή, διότι είναι ένα κόμμα που χτυπάει την εξουσία, χτυπάει την πόρτα της εξουσίας, άρα λοιπόν υπάρχει μια ύλη εκεί», είπε μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι τα παραδοσιακά κόμματα καταρρέουν γιατί κανείς -ούτε η Κεντροαριστερά- «δεν μπορεί να εγγυηθεί προσδοκία ευημερίας και ότι η νέα γενιά θα ζήσει καλύτερα από την προηγούμενη».

Ερωτηθείς ωστόσο αν στελέχη του ΠΑΣΟΚ οδεύσουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Είναι και αυτό μία κουβέντα. Από τη μια μεριά, πάρα πολλοί συμπολίτες μας, πάρα πολύς κόσμος, λέει: "Τι; Ξανά με τους παλιούς θα πάμε;". Δηλαδή αυτοί θέλουν μεν να γυρίσουμε πίσω στην οικονομική ευημερία, που είχαμε πριν από το 2009, αλλά χωρίς τους παλιούς. Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει χωρίς τις απόψεις των παλιών. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι σήμερα λένε για την Κεντροαριστερά, παλεύουν για την Κεντροαριστερά, ενώ μπορεί να έχουν το μάτι τους και να πάνε στη ΝΔ. Ε, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Πρέπει να προσδιορίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε».

Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης απάντησε και για όσα του είχαν καταλογίσει ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το υπογράψει.

«Είδατε ότι προχθές ψηφίστηκαν 7.000 σελίδες, πλήρως διαβασμένες από όλους, και τους 300, και μετά από 2 μέρες ανακάλυψαν ότι υπήρχε ένας νόμος, ολόκληρος, μέσα στον νόμο που αφορούσε τις offshore εταιρείες, όπως επίσης διαβάστηκαν πλήρως και οι 990 σελίδες το καλοκαίρι του '15, όταν ψηφίστηκαν στα αγγλικά. Τα λέω αυτά γιατί εγώ χτυπήθηκα προσωπικά. Πέρασαν μια εντύπωση διάφοροι υποκριτές στον κόσμο ότι εγώ είμαι ένας ανεύθυνος, ότι δηλαδή υπέγραφα χωρίς να διαβάζω, δηλαδή ότι έκανα πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».Πηγή: «Ανοιγμα» Χρυσοχοΐδη σε Μητσοτάκη: Εχει θετικότερες απόψεις για την Ελλάδα του μέλλοντος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/271208/anoigma-hrysohoidi-se-mitsotaki-ehei-thetikoteres-apopseis-gia-tin-ellada-toy-mellontos#ixzz4Az8WmBK6
Διαβάστηκε 89 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα