ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 1:52:25μ.μ.
12
Δεκεμβρίου

Από τις δημοσκοπικές στις κλαδικές νίκες η ΝΔ

Κατηγορία Πολιτική

Ως ανάγκη συνέχισης με σταθερά βήματα στην πορεία της μετωπικής σύγκρουσης με το ΣΥΡΙΖΑ εκλαμβάνουν στη ΝΔ τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

Στο Μοσχάτο πίσω από το νταμπλ σκορ της χθεσινής δημοσκόπησης διαβλέπουν δικαίωση του επιχειρήματος πως οι εκλογές δεν αποτελούν κάποιο φετίχ της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά επιτακτική ανάγκη που απορρέει από την ίδια την κοινωνία ως αίτημα. Ωστόσο, το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι «όχι πανηγυρισμοί» και συνέχιση της σκληρής αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι παρά τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρεί το προνόμιο των πολιτικών πρωτοβουλιών.

 

Για αυτό το λόγο και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης τόνισε στη συνέντευξή του στη Real News πως η ΝΔ «είναι σε ανοιχτή γραμμή μόνο με την κοινωνία. Θέλουμε να πείσουμε τους πολίτες να μας υπερψηφίσουν και όχι απλά να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση μόνο, όπως συνήθως γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, καθώς το μαύρο που σκεπάζει τη χώρα πρέπει να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Η αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει αποτυχία της πατρίδας μας».

 

Πέραν αυτού δε, στο γαλάζιο επιτελείο σημειώνουν πως η εναλλακτική πρόταση της ΝΔ πιάνει τόπο και πλέον έχουν αρχίσει να φαίνονται και τα πρώτα δείγματα γραφής όχι μόνο σε επίπεδο σφυγμομετρήσεων αλλά και στις κλαδικές κάλπες.

 

Έτσι η αξιωματική αντιπολίτευση επικράτησε και στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κόλλια. Για την ευρεία νίκη στις τάξεις των οικονομολόγων, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σχεδόν... κάτω από τα ραντάρ, ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για «νίκη των φιλελεύθερων θέσεων, των θέσεων και των αξιών της ΝΔ και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 195 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα