ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 8:50:50π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
01
Ιουλίου

Bloomberg: Υπό πίεση ο Τσίπρας να συμβιβαστεί

Κατηγορία Πολιτική

Ευρωπαίοι ηγέτες περιμένουν σημάδια ότι ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να συμβιβαστεί

καθώς η χώρα του λυγίζει υπό την πίεση των capital controls και αδυνατεί να κάνει την πληρωμή προς το ΔΝΤ, γράφει σε σημερινό δημοσίευμά του το Bloomberg.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου, η ελληνική κυβέρνηση αναζητά έναν τρόπο εξόδου από τα οικονομικά συντρίμμια μετά τη λήξη του προγράμματος διάσωσης και την είσοδό της στη λίστα των εκπρόθεσμων χωρών, μαζί με το Σουδάν και τη Ζιμπάμπουε.

 

Το Bloomberg κάνει επίσης λόγο για κάποια σημάδια κινητικότητας στην κατάσταση, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ αποφασίζουν για νέα βοήθεια προς την Ελλάδα στις 12:30. «Με την πρώτη ματιά, ένα σχέδιο δίχως οικονομικές μεταρρυθμίσεις φαίνεται πως δεν θα μπορούσε να τεθεί ως αφετηρία», αναφέρουν τρεις αξιωματούχοι με γνώση της κατάστασης, που επικαλείται το πρακτορείο.

 

Σε μια προσπάθεια να βάλει τις διαπραγματεύσεις ξανά σε ράγες, η Ελλάδα έχει συμφωνήσει να δώσει περισσότερες πληροφορίες και έχει πει πως ενδέχεται να αλλάξει τους όρους του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με αξιωματούχο, παρατηρεί το δημοσίευμα.

 

bloomberg

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 86 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα