Εκτύπωση αυτής της σελίδας
20
Μαΐου

Διαμαντοπούλου: Η αντιπολίτευση να μιλήσει για την εναλλακτική πορεία της χώρας

Κατηγορία Πολιτική

«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης οφείλουν να μιλήσουν για την εναλλακτική πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρα.

Δεν αρκεί μόνο να καταδικάζουν» επεσήμανε η Άννα Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

 

Τόνισε δε, ότι «η χθεσινή ενέργεια του πρωθυπουργού να μην απαντήσει σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς υποβαθμίζει θεσμικά το Κοινοβούλιο».

 

Η κ. Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι «οι νέες θέσεις» εργασίας που αστήρικτα ανακοινώνει η κυβέρνηση, αποτελούν κυρίως προγράμματα κατάρτισης και 5μηνες συμβάσεις.

 

«Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανατράπηκε η πορεία μείωσης των απασχολούμενων στο Δημόσιο, με αύξηση σχεδόν 30.000 από το 2015 και μετά» ανέφερε.

 

Υποστήριξε ακόμη, ότι το 80% των φορολογικών εσόδων προέρχεται από μισθωτούς και συνταξιούχους. «Είναι απόλυτα άδικο και αντιπαραγωγικό σύστημα που πρέπει ν’ αλλάξει» σημείωσε.

 

Επίσης δήλωσε ότι η ατζέντα της Ώρας Αποφάσεων περιλαμβάνει όσα δεν τολμούν να πουν τα άλλα κόμματα λόγω πολιτικού κόστους, δηλαδή όλες οι αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

 

Σχετικά με τις διεργασίες στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, η Άννα Διαμαντοπούλου επεσήμανε: «Η αναγέννηση του προοδευτικού χώρου με ένα νέο κόμμα και εκλεγμένη ηγεσία είναι σταθερός στόχος και απαίτηση των πολιτών».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 291 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)