ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:20:33μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
12
Μαρτίου

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία Πολιτική

Μπροστά με 31% είναι η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της Opinion Poll που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 14,5%.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%. Από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αυτά είναι τα κόμματα που θα έμπαιναν στη Βουλή.

 

Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝΕΛ, η ΛΑΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με το Ποτάμι να βρίσκεται στο 1%.

 

Παράλληλα, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση, τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.

 


Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 216 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα