×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
20
Ιουλίου

Έως τις 12 Σεπτεμβρίου η αξιολόγηση των υπαλλήλων σε βουλευτικά γραφεία

Κατηγορία Πολιτική

Έως την 12η Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υπαλλήλων του ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου καθώς

και εκείνων που διατίθενται για τη γραμματειακή υποστήριξη των βουλευτών και της ΑΔΕΔΥ σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που εστάλη με ημερομηνία 18 Ιουλίου στα γραφεία των κομμάτων και όσων αφορά.


Ειδικότερα, με το έγγραφό του το υπουργείο ενημερώνει για τις διαδικασίες που αφορούν τις εκθέσεις αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων, μόνιμων και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι έχουν αποσπαστεί και εργάζονται σε γραφεία βουλευτών του ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, στο γραφείο της Επιτρόπου στην Κομισιόν, σε γραφεία κομμάτων, στην ΑΔΕΔΥ και στο Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ.


Με βάση πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση και υπουργική απόφαση που εξεδόθη, γίνεται για πρώτη φορά αξιολόγηση για τους υπαλλήλους αυτής της κατηγορίας.


Οι εκθέσεις θα αναφέρονται στα έτη αξιολόγησης 2012 και 2013, οι οποίες κατά την πρώτη εφαρμογή συντάσσονται εντός προθεσμίας τριών μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης αυτής, δηλαδή μέχρι την 12η Σεπτεμβρίου 2014.


Οι αποδέκτες της εγκυκλίου καλούνται να ενημερώσουν τους υπαλλήλους που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της σχετικής υπουργικής απόφασης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγησή τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αξιολόγηση από τον βουλευτή, τον ευρωβουλευτή ή γγ του κόμματος κ.ο.κ., οι εκθέσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων θα αποστέλλονται στους φορείς προέλευσης των υπαλλήλων αυτών.
Η εγκύκλιος για να ενημερωθούν οι βουλευτές του ελληνικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τα έτη 2012, 2013 εστάλη στα γραφεία των κομμάτων: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠαΣοΚ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, Οικολόγοι - Πράσινοι. Με κοινοποίηση στη Βουλή θα ενημερωθούν οι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Πηγή:naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 297 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)