×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
04
Ιανουαρίου

Επίθεση Τζανακόπουλου σε ΝΔ: Ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες

Κατηγορία Πολιτική

Συνεχίζεται, σε υψηλούς τόνους, η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αντικείμενο τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.

Απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κάνει λόγο για «νέες χυδαιότητες», ψέματα και συκοφαντίες από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, αφήνοντας συγχρόνως αιχμές για τη διασύνδεση ΝΔ και διαπλοκής.

 

«Το 2017» σημειώνει, μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «η συμφωνία του ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες. Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης».

 

Ενώ για το 4ο Μνημόνιο ειδικότερα, υποστηρίζει ότι «δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ που υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών».

 

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος καταλήγει: «Η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης. Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η ΝΔ, θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα».

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 177 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)