ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 12:28:52π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
20
Σεπτεμβρίου

Γαλλικό Πρακτορείο: Εκλογές στην κόψη του ξυραφιού

Κατηγορία Πολιτική

Τη δεύτερη ευκαιρία που ζητά από τους έλληνες ψηφοφόρους ο Αλέξης Τσίπρας

σε μια εκλογική διαδικασία στην κόψη του ξυραφιού αναφέρει σε άρθρο του το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων, ενώ υπογραμμίζει πως οι κάτοικοι καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε κόμματα που θα εφαρμόσουν ήδη υπογεγραμμένα μέτρα.

 

Αφού αναλύει την ελληνική πολιτική πραγματικότητα και την δύσκολη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων ειδικά μετά την εφαρμογή των capital controls, το δημοσίευμα διευκρινίζει πως οι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες με βαριά καρδιά αφού «γνωρίζουν πως όποιο κόμμα κι αν κερδίσει, εκείνοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις σκληρές μεταρρυθμίσεις οι οποίες έχουν ήδη συμφωνηθεί από τον κ. Τσίπρα τον Ιούλιο, με αντάλλαγμα το νέο δάνειο 86 δισ. ευρώ».

 

«Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ αριστεράς εφαρμογής του μνημονίου και δεξιάς εφαρμογής του μνημονίου», αναφέρει ο κ. Αλεξάκης Μανώλης, κοινωνιολόγος και καθηγητής πολιτικής επιστήμης του πανεπιστημίου Κρήτης στο πρακτορείο, διευκρινίζοντας πως «ακόμα κι αν υπάρχουν οι δυο πολιτικοί αρχηγοί δεν τις ανέφεραν κατά τον προεκλογικό τους αγώνα οπότε δεν τις γνωρίζουμε».

 

«Οι άνθρωποι στην Ελλάδα μοιάζουν κουρασμένοι», προσθέτει ο καθηγητής, υπογραμμίζοντας πως «το μήνυμα είναι, παρακαλούμε τελειώστε ότι είναι να γίνει ας γίνει».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 82 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα