ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 - 10:50:54μ.μ.

banner468x60

24
Νοεμβρίου

Γεννηματά: Η κυβέρνηση δημιουργεί αδιέξοδα και στην διαπραγμάτευση τα δίνει όλα

Κατηγορία Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την ανησυχία της για την τουρκική προκλητικότητα που εκφράστηκε με τις δηλώσεις του Τ. Ερντογάν για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

«Περιέχουν απροκάλυπτες απειλές κατά της εθνικής μας ασφάλειας. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας εξαγγέλλει και εντυπωσιακά εξοπλιστικά προγράμματα που προσδίδουν στις δηλώσεις του χαρακτήρα ανοικτής απειλής. Η στάση αυτή που απειλεί και την ειρήνη και την σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής, πρέπει να αντιμετωπιστεί εγκαίρως με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Με σχεδιασμό και ουσιαστικές ενέργειες», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκινώντας την ομιλία της στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα «Ανάπτυξη, Δουλειές, εργασιακά δικαιώματα».

 

Επίσης ανήσυχη δήλωσε και για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι έχει μια μοναδική ικανότητα να δημιουργεί αδιέξοδα. «Με αυτό τον τρόπο πάει στην διαπραγμάτευση με την πλάτη στον τοίχο και τελικά για να «διασωθεί» τα δίνει όλα. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν γίνει οι πιο πρόθυμοι στους πιο συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης και στις απαιτήσεις τους», υποστήριξε.

 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η συνέχιση της λιτότητας, ούτε είναι λύση η ζούγκλα στην αγορά εργασίας. «Η λύση βρίσκεται στη δυνατότητα που έχουν οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούν. Με βάση ένα πλαίσιο αποδεκτό από τους κοινωνικούς εταίρους, σημείωσε.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 152 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα