ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 4:31:59π.μ.
31
Ιανουαρίου

Α. Γεωργιάδης: «Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση θα πεθάνουμε της πείνας»

Κατηγορία Πολιτική

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας είναι «αριβίστας , τυχοδιώκτης και ανίκανος που αφήνει τη χώρα του να καταρρέει.

Τον παραμυθιάζουν δήθεν ότι με τις γερμανικές εκλογές  θα αλλάξουν οι συσχετισμοί στην Ευρώπη και εκείνος νομίζει πως είναι η εποχή που ήταν στην ΚΝΕ. 

 

Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τις 20 Φεβρουαρίου θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις μετά, θα τρέχουμε στα σκουπίδια για φαγητό... θα πεθάνουμε της πείνας θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις αν επιστρέψουμε στη δραχμή. Το 2015 θα φαίνεται αστείο μπροστά σε αυτό που θα ζήσουμε. Το δίλημμα όπως το έφερε εδώ σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι ή 4ο μνημόνιο για να πάρουμε άλλα χρήματα ή επιστροφή στη δραχμή και χρεοκοπία».

 

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως ο κ. Τσίπρας «παρ' όλα αυτά δεν θα πάει σε εκλογές γιατί είναι γαντζωμένος στην εξουσία. Μακάρι να διαψευστώ», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 187 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα