ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:43:03μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20
Νοεμβρίου

Γεωργιάδης: Είμαι σε γραμμή Λαφαζάνη

Κατηγορία Πολιτική

«Είμαι στη γραμμή Παναγιώτη Λαφαζάνη» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνάντηση κορυφής των Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, που διακινήθηκε χθες και έληξε εντός λίγων ωρών.

«Αν είναι να βγουν μια ωραία φωτογραφία, μικρή σημασία έχει μια τέτοια συνάντηση. Σημασία έχουν οι πολιτικές. Αν ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος να συζητήσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, τι μέτρα μπορούμε να δεχτούμε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, τότε ακούμε με ενδιαφέρον» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι «εφόσον ο κ. Παππάς λέει ότι ο Τσίπρας πρέπει να πάει να πει στον Σαμαρά να παραιτηθεί, τότε γιατί να την κάνουμε μια τέτοια συνάντηση; Για να έχει ένα πλάνο με το Μαξίμου πίσω και να λέει "Σαμαρά παραιτήσου"; Αυτό δεν είναι συνάντηση συναίνεσης»

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 199 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα