×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
16
Απριλίου

Γεροβασίλη: Άκαιρη και ανεδαφική η σεναριολογία περί εκλογών

Κατηγορία Πολιτική

Η αντιπολίτευση συντηρεί τα σενάρια για προσφυγή στις κάλπες, τη στιγμή που το συμφέρον της χώρας επιβάλλει πολιτική σταθερότητα, τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη.

 Νομίζουν ότι οι πολίτες ξέχασαν το πολύ πιο βαρύ και άδικο πρόγραμμα που υλοποιούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σε συνέντευξή της στην «Επένδυση».

 

«Ακαιρη και ανεδαφική είναι η σεναριολογία περί εκλογών, όταν βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αξιολόγησης», τόνισε ακόμη η κ. Γεροβασίλη, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σε αυτή τη φάση σκληρά για σημεία της περσινής συμφωνίας που «προασπίζουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών».

 

Σημειώνει ακόμη ότι έχει επιτευχθεί σύγκλιση σχεδόν σε όλα τα σημεία με τους Ευρωπαίους εταίρους και πως μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις των προέδρων του Ευρωκοινοβουλίου και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και παρακολούθησης του ελληνικού προγράμματος Μ. Σουλτς και Ρ. Γκουαλτιέρι, «κοινή επιθυμία όλων μας είναι η επίσπευση της αξιολόγησης». Εκφράζει την πίστη ότι και η δήλωση της προέδρου του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ «το τελευταίο που χρειάζεται είναι καθυστέρηση της αξιολόγησης» θα επιβεβαιωθεί στην πράξη.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 107 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)