ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:51:24μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
11
Ιουλίου

Guardian: Ελλάδα, η ώρα της κρίσης έφτασε

Κατηγορία Πολιτική

Με τίτλο «Ελλάδα: η ημέρα της κρίσης έφτασε» κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο, η εφημερίδα Guardian,

περιγράφοντας τα τεκταινόμενα της ελληνικής κρίσης τα τελευταία 24ωρα. Οι μεσότιτλοι που συνοδεύουν το κεντρικό δημοσίευμα μάλιστα αναφέρουν «Ο Αλέξης Τσίπρας προσφέρει ένα νέο deal την ώρα που ο Βαρουφάκης κατηγορεί το Βερολίνο» και «H Σύνοδος Κορυφής αναμένεται να ολοκληρωθεί είτε με διάσωση είτε με έξοδο».

 

Στο άρθρο γίνεται μια εκτενής ανάλυση των μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεων ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζεται πως οι χώρες της Ευρωζώνης θα πρέπει να αποφασίσουν είτε να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για ένα τρίτο πακέτο για τα επόμενα πέντε χρόνια είτε να αφήσουν την χώρα να καταρρεύσει οικονομικά.

 

Αναφορά γίνεται και στη μεταμεσονύκτια συνεδρίαση του ελληνικού κοινοβουλίου ώστε να εξουσιοδοτηθεί ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, για την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς και στην πύρρειο νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και στους βουλευτές της αριστερής πλατφόρμας που δεν στήριξαν τον Πρωθυπουργό.

 

Παράλληλα, στην εφημερίδα φιλοξενείται το άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος κατηγορεί τον Βόλφκανγκ Σόιμπλε πως επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ για να εκφοβίσει τους Γάλλους.

 

CJllM2VUwAATYpO

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 83 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα