ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:49:58μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
25
Ιουνίου

Η πρόσκληση Τσίπρα σε ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝ.ΕΛ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Οικολόγους

Κατηγορία Πολιτική

Να χτίσει συμμαχίες με στόχο την ανατροπή των κυβερνητικών επιλογών επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας. Για αυτόν τον σκοπό έχει ήδη στείλει επιστολή προς τους Φ. Κουβέλη, Δ. Κουτσούμπα , Π. Καμμένο και ανεξάρτητους βουλευτές, με την οποία τους ζητά να δώσουν το "παρών" στην εκδήλωση που οργανώνει την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τη "μικρή ΔΕΗ".

 

Πρόκειται για μια εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα που θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός "ανένδοτου αγώνα ανατροπής" όλων των κυβερνητικών επιλογών μέσα και έξω από τη βουλή.

 

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί την προσεχή Πέμπτη με επίκεντρο την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί. Ήδη έχουν σταλεί προσκλήσεις συμμετοχής με στόχο την κοινή δράση στο ΚΚΕ, την ΔΗΜΑΡ, τους ΑΝ.ΕΛ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους Οικολόγους, πέραν των κοινωνικών, αυτοδιοικητικών και συνδικαλιστικών φορέων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκστρατεία θα λάβουν μέρος, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, όλα τα κορυφαία στελέχη, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του κόμματος . Παράλληλα με την πολιτική εκστρατεία θα κινηθεί και η οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος με το στήσιμο νέων οργανώσεων, την προσέλκυση νέων μελών, την οργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και διαλόγου για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση.

 

Η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και σε άλλα νομοσχέδια όπως αυτό για το Ρυθμιστικό Σχέδιο. Εκδηλώσεις στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.


Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι, σε πρώτη φάση, να μην περάσουν τα κρίσιμα νομοσχέδια που προαναφέρθηκαν, σε δεύτερη φάση, να μην περάσει το νέο ασφαλιστικό και σε τρίτη φάση να αποτραπεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, ώστε να προκληθούν εκλογές. Τα ανωτέρω συνιστούν την "τριλογία του ανένδοτου αγώνα" για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και την πρόκληση εκλογών, σύμφωνα με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή:news.gr

Διαβάστηκε 357 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα