ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 6:40:13π.μ.

banner468x60

26
Μαΐου

«Η κυβέρνηση προκαλεί τους νέους ανθρώπους που αγωνίζονται να σπουδάσουν»

Κατηγορία Πολιτική

Την αντίδραση της ΝΔ και του πρόεδρου της Κυριάκος Μητσοτάκη προκάλεσε το σχέδιο της κυβέρνησης να διευρύνει το χρονικό διάστημα εφαρμογής του νόμου που προβλέπει ειδικές εξετάσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους που κατέχουν πλαστούς τίτλους σπουδών.

Σχετικά με το ζήτημα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Ελπίζω η κυβέρνηση να μη φτάσει στο ακραίο σημείο φαυλότητας να επιτρέψει με οποιονδήποτε τρόπο σε υπαλλήλους με παράνομους τίτλους σπουδών να παραμένουν στο Δημόσιο.

 

Προκαλούν τους νέους ανθρώπους, που αγωνίζονται να σπουδάσουν για να αποκτήσουν, με το σπαθί τους, μια θέση στην αγορά εργασίας.

 

Προκαλούν τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που πέτυχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και παραμένουν αδιόριστοι.

 

Προκαλούν και προσβάλλουν τους φορολογούμενους πολίτες, που απαιτούν αξιοκρατία και διαφάνεια στο Δημόσιο, το οποίο πληρώνουν για να λειτουργεί.

 

Νοιάζομαι προσωπικά για αυτήν την υπόθεση, γιατί αγωνίστηκα και ως υπουργός μαζί με χιλιάδες έντιμους και άξιους δημοσίους υπαλλήλους να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ανομίας που κυριαρχούσε.

 

Μαζί υλοποιήσαμε το αίτημα της κοινωνίας για ελέγχους που προστατεύουν το κύρος της δημόσιας διοίκησης και δεν δείξαμε καμία ανοχή σε αυτούς που κλέβουν το μέλλον των συμπολιτών μας.

 

Αποτέλεσμα της δουλειάς μας ήταν να αναδειχθεί το θέμα των 2.000 τίτλων σπουδών «υποτιθεμένων» αριστούχων, πολλοί εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για διορισμό στο Δημόσιο.

 

Θέλουμε να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα με αξιοκρατία.

 

Οι πολίτες απαιτούν και μαζί τους απαιτώ από την κυβέρνηση να κάνει, επιτέλους, σε κάτι, το σωστό.

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα