ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:38:49μ.μ.
16
Φεβρουαρίου

Ιδιαίτερα σκληρή προμηνύεται η σύγκρουση του Α. Τσίπρα και του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή

Κατηγορία Πολιτική

Ιδιαίτερα σκληρή προμηνύεται η σύγκρουση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα την αύξηση των φαινομένων βίας και την έξαρση της εγκληματικότητας.

 

Η ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό αναφέρεται στις καταστροφές οχημάτων και δημοσίων κτιρίων, τη δράση των αναρχικών και τις ένοπλες επιθέσεις από παραφυάδες της τρομοκρατίας. Στην ερώτηση του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι τα Εξάρχεια έχουν εξελιχθεί σε «άβατο» για την Ελληνική Αστυνομία, ενώ ανάλογα φαινόμενα συναντά κανείς και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως το Ζεφύρι, οι Αχαρνές, ο Ασπρόπυργος, όπου συντηρούνται εστίες απόλυτης ανομίας, αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Ώρα του πρωθυπουργού» μπαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην κοινοβουλευτική ατζέντα καθώς την περασμένη Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας είχε απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την διαφθορά.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα