ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:43:45μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
21
Αυγούστου

Iskra: Ο Τσίπρας θέλει να εξαφανίσει τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερή Πλατφόρμα

Κατηγορία Πολιτική

Να βάλει ταφόπετρα στον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και να εξαφανίσει την Αριστερή Πλατφόρμα.

Αυτός εκτιμά ότι ήταν ο στόχος του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα, το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Κουβελάκης, με ανάρτησή του στην Ιskra.gr

 

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι « Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ξεφορτωθεί τον "παλιό" αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και να φτιάξει ένα νέο δικό του μόρφωμα. Δεν μπορεί, όμως, να ξεφορτωθεί την «Αριστερή Πλατφόρμα».

 

Ολόκληρο το κείμενο που αναρτήθηκε στην Iskra.gr έχει ως εξής:

 

«ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

 

Το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα είχε δυστυχώς δύο κύριους στόχους.

 

Ο πρώτος ήταν να βάλει ταφόπετρα στον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και στις αντιμνημονιακές προσδοκίες του ελληνικού λαού, δίνοντας τη «μεγάλη» υπόσχεση ότι θα τηρήσει απαρέγκλιτα το τρίτο μνημόνιο που συνομολόγησε.

 

Ο δεύτερος όμως στόχος του Αλέξη Τσίπρα, και ίσως ο κυριότερος, υπήρξε η «Αριστερή Πλατφόρμα» και η ακλόνητη προσήλωσή της στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια, τη λιτότητα και την εθνική υποτέλεια.

 

Ας μην γελιόμαστε: αυτές οι εκλογές γίνονται για να επικυρωθεί και να σταθεροποιηθεί ένα μνημονιακό σύστημα και μία νέα μνημονιακή συναίνεση που εκτείνεται από τον Τσίπρα έως τον Μεϊμαράκη, τη Γεννηματά και το Θεοδωράκη.

 

Βασικός σκοπός τους είναι αφενός να ξεφορτωθεί ο Τσίπρας και το περιβάλλον του το «βαρίδι» που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου για να «εξοντωθεί» η Αριστερή Πλατφόρμα η οποία, όπως νομίζουν ορισμένοι, δεν θα προλάβει να ετοιμαστεί και να κατέλθει στις εκλογές.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ξεφορτωθεί τον «παλιό» αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και να φτιάξει ένα νέο δικό του μόρφωμα. Δεν μπορεί, όμως, να ξεφορτωθεί την «Αριστερή Πλατφόρμα» η οποία παραμένει η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη με σαφή και εφαρμόσιμη εναλλακτική ριζοσπαστική πρόταση, η οποία έχει αρχή, μέση και τέλος, ενάντια στο σύνολο του πολιτικού κατεστημένου.

 

Η «Αριστερή Πλατφόρμα» θα συμβάλλει άμεσα και αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός μεγάλου αντιμνημονιακού, πατριωτικού, προοδευτικού, δημοκρατικού μετώπου που θα δώσει ισχυρό παρόν στις εκλογές για να συνεχιστεί μέχρι τη νίκη το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού».

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 72 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα