ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 8:53:20π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
07
Σεπτεμβρίου

Καραμπόλες και εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία Πολιτική

Να καλύψει τις περίπου 30 κενές θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

καλείται ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη μαζική αποχώρηση βουλευτών από το κόμμα, ενώ όλα δείχνουν ότι τα ονόματα έχουν κλειδώσει.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι Γιάννης Δραγασάκης θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τελευταία στιγμή ακουγόταν και το όνομα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος τελικά μεταφέρθηκε στην Β΄ Αθηνών. Στην δεύτερη θέση αναμένεται να είναι η Θεανώ Φωτίου, και στο ίδιο ψηφοδέλτιο, επιβεβαιώμενες πηγές, τοποθετούν στην τρίτη θέση τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα τοποθετηθεί υποψήφιος στην Λάρισα και το Ηράκλειο, όπου κατεβαίνει με τον Π. Λαφαζάνη ο Μιχ. Κριτσωτάκης. Σταθεροί παρέμειναν οι Νίκος Παππάς, Νίκος Ξυδάκης, Στάθης Παναγούλης, Χαρά Καφαντάρη, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Γιάννης Μπαλάφας. Από τους υπουργούς στην Β΄ Αθήνας βρέθηκαν ο Χρήστος Σπρίντζης, ο Νίκος Τόσκας και ο Γιάννης Τσιρώνης.

 

Μένει να καθοριστεί η σειρά προκειμένου να διαπιστωθεί τις θέσεις που θα καταλάβουν η Αννέτα Καββαδία, ο Γιώργος Κυρίτσης, αλλά και η Βασιλική Κατριβάνου.

 

Στην Α΄ Αθήνας θέση στα ψηφοδέλτια έχουν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης, η Ράνια Αντωνοπούλου, ο Χρίστόφορος Βερναρδάκης και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

 

Στην Α΄ Πειραιά επικεφαλής θα είναι ο Θεόδωρος Δρίτσας και την 3η θέση θα καταλάβει ο πανεπιστημιακός Κώστας Δουζίνας, που αρχικά υπήρξε σχεδιασμός να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

 

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης σε εκλόγιμη θέση είναι οι Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιάννης Αμανατίδης, Τάσος Κουράκης, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Βούλα Τεκτονίδου.

 

Στην Β΄ Θεσσαλονίκης την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Σωκράτης Φάμελλος και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Μάρδας.

 

Να σημειωθεί ότι κόντρα στον Θανάση Πετράκο της Λαικής Ενότητας ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βάλει στην Μεσσηνία τον Γιώργο Κατρούγκαλο στη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, ενώ ο Αριστείδης Μπαλτάς τέθηκε επικεφαλής στο υπόλοιπο Αττικής.

 

Ο Δημήτρης Βότσας κατεβαίνει υποψήφιος στη Β' Πειραιώς για να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 81 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα