ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:29:38μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
07
Φεβρουαρίου

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας βρισκόταν πίσω από τις δηλητηριώδεις επιθέσεις εναντίον συντρόφων

Κατηγορία Πολιτική

Να φωτίσει όλες τις σκοτεινές πτυχές των πιο κρίσιμων στιγμών

κατά τις οποίες η κυβέρνηση διαχειριζόταν την τύχη της χώρας επιχειρεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

 

Όπως λέει προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να πείσει τον πρωθυπουργό να μην προδώσει το «όχι» του δημοψηφίσματος. Ο κ. Τσίπρας της αντέτεινε ότι «βουλευτές και υπουργοί όπως ο κ. Φίλης και Σταθάκης με πιέζουν φορτικά ήδη από την εβδομάδα του δημοψηφίσματος να καταλήξω σε συμφωνία» λέει.

 

«Μας εξαπατούσε και βρισκόταν πίσω από τις δηλητηριώδεις επιθέσεις εναντίον συντρόφων. Άφησε να οργιάζει η στοχοποίηση του Π. Λαφαζάνη για δήθεν «ριφιφί», άφησε να στοχοποιείται ο Γ. Βαρουφάκης για δήθεν ποινικές ευθύνες, ενώ είναι γνωστό ότι ο Βαρουφάκης κινούνταν εντός των εντολών του» λέει για τον πρωθυπουργό.

 

Ο πρωθυπουργός της εκμυστηρεύτηκε ότι οι δανειστές τον πίεζαν για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος, ενώ είχε παραδεχτεί ότι «μόνο μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή μια δικτατορία μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση».

 

Όσο για το δημοψήφισμα λέει: Την περίοδο του δημοψηφίσματος ο Τσίπρας εμφανιζόταν άβουλος και μιλούσε στο τηλέφωνο σαν χαμένος. Αυτά που συνέβαιναν τα θεωρούσα και τα θεωρώ θεσμικά αδιανόητα» λέει η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

 

Και προσθέτει: «Το κλίμα ήταν πένθιμο. Εγώ ήμουν ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και αντίκρισα μια κατηφή ομύγυρη που περιλάμβανε πρόσωπα των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η παρουσία γύρω από το τραπέζι των συσκέψεων όπως οι κύριοι Παπαδημούλης και Φλαμπουράρης».

 

Για τα επόμενα σχέδιά της η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει: «Θα αναλάβω όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες εντός και εκτός της χώρας ώστε να εκπροσωπηθεί ο λαός και η κοινωνία και ειδικά οι νέες γενιές» τονίζοντας ότι θα στηρίξει κάθε υπάρχουσα και συγκλίνουσα πρωτοβουλία.

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 208 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα