Εκτύπωση αυτής της σελίδας
24
Νοεμβρίου

Κορονοϊός – Γεωργιάδης: Ούτε στην Ιταλία που έζησε Μπέργκαμο δεν έγινε υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

Κατηγορία Πολιτική

«Καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει προχωρήσει σε ένα πλήρες απαγορευτικό πέραν της Αυστρίας»

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας πως αυτό δεν συνέβη ούτε στην Ιταλία που όπως τόνισε έζησε Μπέργκαμο.

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «καμιά ευρωπαϊκή χώρα αυτή την χρονική στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε ένα πλήρες απαγορευτικό και σε υποχρεωτικό εμβολιασμό πέραν της Αυστρίας».


Αναφερόμενος στην Ιταλία και την όπως είπε «τραυματική εμπειρία στο Μπέργκαμο σόκαρε την κοινωνία αλλά και την συσπείρωσε ως προς τον εμβολιασμό» ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε πως «ούτε η κυβέρνηση Ντράγκι έχει προχωρήσει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό παρά μόνο στους υγειονομικούς».

 

«Τα μέτρα ελήφθησαν για να μείνει ανοιχτή η αγορά»

 

Σε συνέντευξη του που έδωσε πριν από λίγα 24ωρα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εστίασε στα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού τονίζοντας πως ελήφθησαν για να αποφευχθεί η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, αλλά και για να παραμείνει ανοιχτή η αγορά τα Χριστούγεννα.

 

«Τα μέτρα λαμβάνονται γιατί πρέπει να βάλουμε ένα φραγμό στην εξάπλωση της πανδημίας και να μην φτάσουμε στην κατάσταση που επικρατεί στην Β.Ευρώπη και να μείνει ανοιχτή η αγορά τα Χριστούγεννα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 83 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)