ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:38:03π.μ.
20
Ιανουαρίου

Κουτσούμπας: Δεν αποκλείεται να έχουμε εκλογές το 2016

Κατηγορία Πολιτική

«Δεν αποκλείουμε το 2016 να έχουμε και εκλογές ή κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας από τα υπάρχοντα κόμματα», δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την εκτίμηση ότι «δεν  έχουν εγκαταλειφθεί οι προσπάθειες γενικότερων συναινέσεων ανάμεσα στα αστικά κόμματα τονίζοντας πως προωθείται ένας νέος κάλπικος διπολισμός, με ένα πόλο την κεντροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταλάβει το χώρο του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη την  ΝΔ η οποία επιχειρεί να συσπειρώσει δυνάμεις από την ακροδεξιά ως την παραδοσιακή δεξιά αλλά και το κέντρο που καλύπτεται από το ΠΑΣΟΚ τον Λεβέντη και το ποτάμι».

 

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε πως «θεωρεί ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τα δυο κόμματα του αστικού συστήματος προσπαθούν να διευρύνουν τις συνεργασίες τους και αυτή θα είναι η στόχευση ενός νέου εκλογικού νόμου με στόχο να κρατηθεί στην κυβερνητική καρέκλα ο ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ερωτηθείς για την στάση του ΚΚΕ στο θέμα του νομοσχεδίου που ρυθμίζει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είπε πως «στόχος της Κυβέρνησης είναι η αναδιανομή της πίτας με στόχο να ευνοηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για παρασκηνιακές προτάσεις και παζάρια όταν λύνονται με υπουργικές αποφάσεις μια σειρά θέματα όπως το ποιος θα πάρει άδεια».

 

«Θεωρούμε ότι οι αρχές όπως το ΕΣΡ είναι ανεξάρτητες κατ’ ευφημισμό», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 166 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα